Vogels van Morbihan

 

Sights Of Nature wil u graag laten kennis maken met een prachtige streek in zuid-Bretagne, de Golf van de Morbihan(Frankrijk). De Golf heeft een microklimaat, het is gemiddeld 2 graden warmer dan het noorden van Bretagne. je kan hier prachtige natuurwandelingen maken in veelal nog ongerepte gebieden. Iedereen vind hier zijn gading, zowel de doorwinterde ornitholoog als de gewone natuurliefhebber, je kan een verblijf met het gezin (strand, zee en natuur) prachtig combineren!

De aanbevolen periode voor vogelobservatie is april-mei-juni en september-oktober. Wij zijn reeds er reeds op uitgetrokken en hebben er voor u enkele prachtige wandelingen voorbereid.

 

Als uitvalbasis hebben we gekozen voor "Hotel de la Mer" op het schiereiland Quiberon, in dit gezellige familiehotel zal men jullie met open armen ontvangen en verwennen. Als natuurliefhebber is het verblijf in het hotel goedkoper en krijg je ook een gratis aperitief aangeboden bij aankomst. U kan dus zelf een uitstapje van enkele dagen of een week plannen naar deze vogelrijke streek, wij zorgen ervoor dat alle informatie i.v.m. de excursies ter uwer beschikking ligt in het hotel. Ook zal er een dagboek aanwezig zijn waarin u dagelijks uw waarnemingen kan noteren, deze informatie is belangrijk voor de plaatselijke natuurvereniging (groot gebied, weinig ornithologen).

Reservaties: zie "Contact"Langue/language


Further info on het and concerning een
Content uploaded by Go FTP FREE